KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

Repülőjegy rendelési adatlap

 
Az űrlapok kitöltésekor, kérjük minden esetben adja meg nevét, email címét, vagy telefonszámát, mivel ezek hiányában munkatársaink nem tudnak kapcsolatba lépni Önnel. Minél több, minél pontosabb információt bocsátanak rendelkezésünkre annál teljeskörűbben tudják munkatársaink az Önök igényeit kielégíteni!
 
Amennyiben a megadott indulási és érkezési dátumok rugalmasan kezelhetők (lehet 1-2 nap eltérés), vagy épp ellenkezőleg a megadott napokon belül napszakot is meg kívánnak jelölni (pl. délelőtt, vagy délután) szintén itt írják meg nekünk! Itt várunk minden olyan információt, amely az adatlap egyetlen mezőjében sem tűntethető fel, de Önök fontosnak tartják közölni.
 
 
 
 
Az utasok neve(i): :: Az utas(ok) nevét minden esetben úgy kell megadni, ahogy az útlevélben szerepel, mivel a repülőjegyben és az útlevélben szereplő névnek egyeznie kell.
 
Indulási hely: :: Amennyiben az indulási hely, vagy a célállomás neve az előre megadottakban nem szerepel, kérjük az egyéb közlendőknél jelezni.
 
 
 
  
Preferált légitársaság(ok): :: Több preferált légitársaság is megadható. Ha az előre felkiált légitársaságok listáján az Ön által igénybevenni kívánt neve nem szerepel, úgy kérjük egyéb légitársaságot jelölni és az egyéb légitársaságnál a nevet begépelni.
 
 
Törzsutas igazolvány(ok) száma: :: A törzsutas igazolványok számát az utasok sorrendjében kérjük megadni.
 
Egyéb közlendő: :: Az egyéb közlendők között várjuk a csecsemők és gyermekek korának jelzését, hiszen ők kedvezményekben részesülhetnek; ha, a fedélzeti ellátásban különleges igényük van - pl. vegetáriánus étel stb. ; ha olyan plusz szolgáltatást kérnek, amelyet a foglalással egyidőben kell megrendelni - pl. kísérő felnőtt kísérete nélkül utazó gyermeknek, vagy átszállásnál segítség kérés, vagy egészségügyi okokból tolószék biztosítása stb.
 
 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Colonade-Atlasz Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 06/1/460-1500
Fax 1: 06/1/460-1515
Fax 2: 06/1/460-1516

 

Nemzetközi ingyenes SEGÉLYHÍVÓ szám:
+800-1254-1354

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS