KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

Heti Ajanlat

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, elsősorban a változásokra igyekszünk felhívni a figyelmet, ezért az információk nem teljeskörűek, további ellenőrzést igényelnek. 

 

TRANZITÁLÁS:

 

Bangkokban,  Kína és Japán repülőterein a nem saját állampolgároknak tranzitálásra sincs lehetősége

 

Hong Kongban a beutazás nem, de a tranzitálás június 1-től korlátozottan engedélyezett,  amennyiben az utazás egy átfogó jeggyel történik, az utast a kiinduló ponton a végcélig bechekkolják és a két légitársaság azonos légitársasági szövetségbe tartozik. Az utasnak az utazás megkezdésekor igazolnia kell, hogy  a végcél országába belépési engedéllyel rendelkezik.     

 

Ausztráliában Már lehet tranzitálni korlátozottan,:  8 órát nem meghaladóan lehet tranzitálni, belépni még nem. 8 órát meghaladó tranzitáláshoz 771 sz. tranzitvizumot kell kérni.

 

Singapúrban: Június 29-től a repülőtér elhagyása nélkül a tranzitálás Amszterdam, Koppenhága, Frankfurt és London Heathrow irányában  Singapore Airlines, a SIlkair és Soot légitársaságok által üzelemtetett járatok közöttengedélyezett. Egyéb légitársaságok közötti tranzitálás nem lehetséges. 

 

Taipeiben:  június 25-én éjféltől ismét lehet korlátozottan  tranzitálni a tajvani főváros Taoyuan (TPE) repülőterén. A tranzitálás feltétele, hogy a továbbutazásra szóló repülőjegy a China Airlines vagy a Skyteam szövetségbe tartozó másik légitársaság gépére szóljon, és a tranzitálási idő nem haladjhatja meg a 8 órát. A Kínai Népköztársaságba tartó utasok  - Hongkongot és Makaót kivéve - továbbra sem repülhetnek  Tajpejen keresztül,

 

BEUTAZÁS

 

Ausztria: 2020. június 4-étől Ausztria megszünteti az országba történő belépés előfeltételeként eddig alkalmazott orvosi igazolás-, illetőleg karanténkötelezettséget a következő országokból érkező személyek vonatkozásában: Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Németország, Svájc és Liechtenstein.  Ez a könnyítés csak azokra vonatkozik, akik szokásos tartózkodási helye a felsorolt országok valamelyikében van. Az érintett személyeknek a határátlépésnél valószínűsíteniük kell, hogy a belépést megelőző 14 napban csak a felsorolt országokban vagy Ausztriában tartózkodtak.  A járványügyi intézkedések bevezetése előtt fennállt határellenőrzés az osztrák-magyar határon fennmarad. Aki egyéb országból érkezik, és  Ausztrián keresztül kíván gépkocsival Magyarországra utazni,megállás nélkül kell áthajtania Ausztrián, és ezt hitelt érdemlően kell igazolni:megfelelő mennyiségű üzemanyag, magyarországi úticél beállításával a navigációs rendszerben, magyar lakcímkártya. Az áthajtási szándékot ez alapján engedélyezik és szigorúan ellenőrzik(útlevelek lefényképezése). Vasúti utazásnál egymagyarországi vasútállomásig szóló menetjeggyel kell rendelkeznie. Az Ausztriában való tartózkodáshoz (tehát nem a megállás nélküli áthajtáshoz) egy 4 napnál nem régebbi, mikrobiológiai leletet tartalmazó angol, olasz vagy német nyelvű orvosi igazolást kell felmutatni. Amennyiben nincs legfeljebb 4 napos orvosi igazolása arról, hogy nem Covid-fertőzött, akkor kötelező jelleggel 14 karanténba kell vonulnia, vagy egy a reptér által nyújtott szolgáltatással élve készíttethet helyszíni gyorstesztet 190 euróért az utazó. Ha a teszt eredménye negatív, akkor az illető szabadon mozoghat az országban, kiváltva ezzel a karantént . 

 

Belgium: Belgium június 15-től megnyitja határait az Európai Unió tagállamai (hozzáértve az Egyesült Királyságot is), valamint a Schengeni Térség tagországai számára. Az említett országokból való beutazást Belgiumba, valamint az ezekbe az országokba irányuló utazást engedélyezik. Utóbbi esetben felhívják a figyelmet, hogy az utazást megelőzően szükséges tájékozódni a célországban érvényes beutazási feltételekről.

 

Beloruszia(Fehéroroszország) : Június 12-től magyar állampolgárok karantén kötelezettség nélkül beléphetnek az országba, amennyiben 2 napnál nem régebbi angol vagy orosz nyelvű negativ koronavirus tesztet mutatnak be.

 

Ciprus: Június 9-től 19 ország polgárai - köztük a magyarok - légiúton beléphetnek Ciprus területére, amennyiben rendelkeznek 72 óránál nem régebbi negatív koronavírus teszt eredménnyel.  Június 20-tól Görögország, Málta, Bulgária, Norvégia, Ausztria, Finnország, Szlovénia, Magyarország, Dánia, Izrael, Németország, Szlovákia és Litvánia állampolgárai vírusteszteredmény nélkül beutazhatnak a szigetre.  Svájc, Lengyelország, Románia, Horvátország, Észtország, és Csehország polgárainak a beutazáshoz  továbbra is negatív teszteredmény bemutatása szükséges. A felsoroltakon kívüli országok állampolgárai továbbra sem léphetnek be Ciprusra.

 

Csehország: Visszatérés Magyarországra: Az országból hazatérő magyar állampolgár automatikusan mentesül a hatósági házi karantén kötelezettsége alól. A cseh kormány által 2020. március 12-én kihirdetett veszélyhelyzet egyes korlátozásai enyhített formában ugyan, de továbbra is érvényben vannak.Május 27-től a cseh és szlovák, valamint magyar állampolgárok 48 órára beutazhatnak egymás országába koronavírus teszt nélkül, az utazás célját nem kell megindokolni. Az ellenőrzést a határon a szlovák rendőrök végzik. A cseh belügyi tárca felhívja a figyelmet, hogy kimondottan turizmus céljából külföldi állampolgárok továbbra sem utazhatnak Csehországba.

 

Franciaország:  június 15-én megnyitotta határait az európai polgárok, így jelenleg a magyar állampolgárok előtt is. Európán kívüli országokból érkezők számára legkorábban július 1-jén oldják fel a korlátozásokat, az ország járványügyi helyzetétől függően. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy tekintettel arra, hogy Magyarország még fenntartja a nem magyar állampolgárok vonatkozásában a belépési korlátozásokat, a francia fél a viszonosság keretében és ellenőrzés esetén saját hatáskörben dönthet a magyar állampolgár belépésének engedélyezéséről. Kérjük, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a helyzet alakulását

 

Görögország: . A túrizmus előtt június 15-től megnyitják a határokat, elsőként az athéni reptérre lehet érkezni.Az Athénba érkező magyar állampolgároknak a negativ korona vírus teszt, de a belépéskor szúrópróba szerinti szűrést végeznek, és aki szűrés alá esik 24 órára az általa megadott cimen köteles karanténba vonulni a teszt eredményének kézhezvételéig.  A Thesszalonikibe érkező magyar állampolgárokat mindet szűrik és mindenkire vonatkozik a 24 órás karantén. A tövábbutazók továbbmehetnek, de érkezés után nekik is kötelező a 24 órás karantén.   A 4 óránál rövidebb repülőutakon  nem lehet ételt felszolgálni, ez alól legfeljebb az előre csomagolt élelmiszer lehet kivétel. Arra nem vonatkozik előírás, hogy a gépeken üres helyeket kéne hagyni. Jelen szabályok június 30-ig biztosan fennmaradnak. 

2020. július 1-től augusztus 31-ig, 48 órával a várható érkezés előtt mindenkinek kötelező a Passenger Locator Form (PLF) kitöltése. Az angol nyelvű online nyomtatványt a következő linken érhetik el: https://travel.gov.gr/#/ . Ennélkül megtagadhatják a beszállást az utazótól.
 
A kitöltés után az utas kap egy QR kódot, amelyet érkezéskor be kell mutatnia a határellenőrzést végző hatóságoknak. A QR kódot az utas a mobil telefonja segítségével, vagy kinyomtatott formában mutathatja be. A megadott információk alapján a rendszer kockázatelemzést végez, amely alapján kiválasztják azokat az utasokat, akiket letesztelnek. A tesztelésre kiválasztott  utasoknak az általuk foglalt szálláson 1 napra karanténba kell vonulnia a teszt eredményének megérkezéséig. Akinek negatív a tesztje folytathatja a nyaralását, akinek pozitív a tesztje, két hétre államilag ellenőrzött karanténba kerül.
A repülőgéppel érkezőknek minimum 48 órával az utazás megkezdése előtt ki kell tölteni a nyomtatványt.
A szárazföldi, vagy tengeri úton érkezőknek minimum 48 órával, de maximum 72 órával az országba érkezés előtt kell kitölteni a nyomtatványt.

 

Horvátország:  Szabadon lehet utazni június 12-től a két ország állampolgárainak.

 

Íroszág: 2020 május 21-június 18 között belépőknek 14 napos karanténba kell vonulni. A karanténszabályok megsértése 2500 EUR összegű birsággal és max 6 hónap börtönnel bűntethető.

 

Lengyelország: Június 12-től  megnyitja határait Lengyelország az Európai Unió tagállamai számára, június 16-tól pedig a nemzetközi légi forgalom is lehetséges lesz a lengyel légtérben. Magyarország még nem nyitotta meg határait a lengyelországi érkezők előtt.

 

Maldiv szigetek  július 15-től fogadja a külföldi turistákat.  Érkezéskor minden turista 30 napra szóló ingyenes vízumot kap. Csak a turisztikai minisztérium által regisztrált szálláshely által visszaigazolt szállásfoglalás birtokában lehet belépni a Maldív-szigetekre. Azokon a szigeteken, ahol nem élnek helyiek, az összes szálláshely – az üdülőszállodáktól a vendégházakig megnyithat. Azok a vendégházak és hotelek, amelyek az egyébként lakott szigeteken működnek, majd csak augusztus elsejétől fogadhatnak vendéget. 

Különleges engedélyek birtokában tranzitszállásra is van lehetőség a lakott szigeteken. A végső szálláshelyen keresztül elvégezhető a tranzitszállás engedélyeztetése.  A július második felében érkező turisták csak egyetlen szálláshelyen tölthetik el nyaralásukat, ez alól csak a tranzitszállás lehet kivétel.  Az országba való belépéshez nincs szükséges előzetes negatív vírusteszteredményre, tünetmentes vendégeknek karanténba sem kell vonulniuk.  A repülőgépen minden utas érkezés előtt ki kell töltsön egy egészségügyi nyilatkozatot. Aki repülés közben légzési problémákat észlel magán, annak érkezéskor jelentkeznie kell az egészségügyi hatóság képviselőinél. Leszállás után a repülőtéren maszkot kell viselni. A turisták testhőmérsékletét ellenőrzik. Aki a vírusfertőzés jeleit mutatja, azon PCR-tesztet végeznek, az utazó költségére. Ezután az illető karanténba kerül az eredetileg lefoglalt szálláshelyén vagy tranzitszállásán. Ha a teszt pozitív, az illető izolációban maradhat a szálláshelyén, vagy bekerülhet valamelyik állami izolációs intézménybe.
Azt javasolják, hogy a turisták töltsék le a „TraceEkee" kontaktuskövető alkalmazást. Az egészségügyi hatóságok a szálláshelyeken is ellenőrizhetik a turistákat

 

 

Málta: 2020 június 1-én a máltai hatóságok bejelentették, hogy a 2020 július 1-től újra megnyilik a kereskedelmi járatok előtt a Máltai Nemzetközi Repülőtér.  A korlátozások feloldása a lentfelsorolt országokból/ba irányuló  közvetlen járatokra vonatkozik ezekbe beletartozik Magyarország is. Az ezekből az országokból Máltára érkező utasoknak nem kell 14 napos kötelező karanténba vonulni érkezéskor, de továbbra is ki kell tölteni a "passenger locator form" nevű nyomtatványt annak érdekében, hogy szükség esetén a hatóságok a lehető leghamarabb megtalálják őket.  

Ausztria,Ciprus,Csehország,Dánia,Észtország,Finnország,Németország,Magyarország Izland,Írország,Izrael,Lettország, Litvánia,Luxemburg,Norvégia,Szardinia,Szicilia,Szlovákia,Svájc,
 
 

Nagy-Britannia:  2020 Június 8-tól minden az országba belépőnek 14 nap karanténba kell vonulnia. Belépéskor meg kell adni a cimet, ahol a karantént letöltik, a karantén szabályok megsértése 1000 GBP bírsággal járhat. Kivételt képeznek az Íroszágból érkezők, az orvosok és a mezőgazdasági idénymunkások, akik csak a  bejelentett szállásuk és a munka helszíne között közlekedhetnek.

 

Németország:  A magyar kormány döntése értelmében 2020. június 7-én 8:00 órától a Németországból Magyarországra beutazó magyar állampolgárok mentesülnek a házi karantén szabályai alól. Ugyanezen időponttól a német állampolgárokra vonatkozó beutazási korlátozásokat is megszüntetik.

A Németországon keresztül Magyarországra továbbutazni szándékozó magyar állampolgárok figyelmébe: A német repülőtéri rendőrség a kiszállás (beléptetés, továbbutazás, a repülőtér elhagyása) engedélyezéséhez kéri a továbbutazásra Magyarországig szóló vonatjegy, repülőjegy vagy gépkocsi bérleti szerződés bemutatását. Amennyiben az utas vonatjegyet vagy autó bérleti szerződést tud bemutatni, akkor engedélyezik a terminál elhagyását.  Azon utasok esetében, akik Frankfurtba érkeznek és onnan repülőgéppel utaznak tovább (pl. repülővel Bécsig és onnan vonattal tovább Magyarországra), nem hagyhatják el a repülőteret. Amennyiben csak másnap indul a csatlakozás, a rendőrség legújabb rendelkezése szerint az éjszakát kizárólag az 1. terminálon belül lévő Mycloud hotel frankfurt airport-ban (ha van szabad szoba), vagy a tranzit váróteremben tölthetik az érintettek. A vonattal, vagy autóval továbbutazóknak Hessen tartományt a lehető leggyorsabban, az első adandó alkalommal el kell hagyni. A túrisztikai célú beutazás június 5-ig nem lehetséges.

Magyarországról Németországba irányuló utazás:
Június 14-ig a német hatóságok fokozatosan megszüntetik a járványügyi helyzettel kapcsolatos határellenőrzést a német-osztrák, német-svájci, német-francia és német-dán határon, így az EU-tagállamok és Svájc állampolgárai Németország teljes szárazföldi határszakaszán korlátozás nélkül utazhatnak be. A Spanyolország felől érkező légiforgalom esetében mindaddig (előreláthatólag június 21-ig) fenntartják a határellenőrzést, amíg Spanyolország fenntartja a maga részéről a beutazási tilalmat.
Schengen-vízummal rendelkező harmadik országbeli polgárok turisztikai célú utazása alapvetően nem engedélyezett.
Házi karantén szabályai: Főszabály szerint április 10-étől minden külföldről beutazó személynek 14 napos házi karanténba kell vonulnia. A szövetségi és a tartományi kormányok megállapodása értelmében a tartományok fokozatosan mentesítik az EU-, vagy EGT-tagállamokból, továbbá Nagy-Britanniából beutazókat a házi karantén alól, amennyiben a kiindulási országban az új fertőzések aránya nem éri el az utazást megelőző hét napon az 50/100.000 lakos arányát. Részletekről tájékozódjanak utazási céljuk szerint illetékes tartomány egészségügyi hatóságainál.
Németország területén június 29-ig érvényben vannak a személyes kapcsolatot szabályozó korlátozások (pl. gyülekezési korlátozások, legalább 1,5 méteres távolságtartás, közlekedés csak indokolt esetekben).
Kötelező a maszk viselete a tömegközlekedési eszközökön, továbbá az üzletekben, piacokon

 Dij ellenében elvégezhető a SARS-CoV-2  PCR teszt mind a frankfurti, mind a Müncheni reptéren. Az eredmény applikáción keresztül érhető el, 8 órán belül 59 EURO, 3 órán belül 139 EUR. A teszteleés előzetes regisztrációhoz kötött. Frankfurtban  www.centogene.com/corona vagy közvetlenül  a teszt központ honlapján lehet regisztrálni, és a 1. terminálon történik. Münchenben szintén az 1. Terminálon a MediCar végzi a tesztelést és ezen a site-on lehet regisztrálni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Az eredmény 4 órán belül elkészül.

 

Olaszország: Június 3-tól korlátozás nélkül butazhatnak az EU állampolgárai.  Előzetes regisztrációhoz kötött a Szardinira és a Pugliába való beutazás. Szardinia esetében ezen a honlapon kell minimum 48 órával indulás előtt regisztrálni:   https://sus.regione.sardegna.it/sus/

 

Románia: Június 15-től kezdődően nem küldik már 14 napos otthoni elkülönítésbe vagy hatósági karanténba azokat a Romániába belépő utasokat, akik olyan országból érkeznek, ahol az utóbbi két hétben az egymillió lakosra eső új koronavírus-fertőzések átlaga nem haladja meg a napi öt esetet. Ezekkel az országokkal a légi közlekedés újraindítását is engedélyezik, és az ilyen országokból nyaralás után hazatérő román turistáknak sem kell elkülönítőbe vonulniuk.  A román miniszterelnök által említett beutazási feltételnek Magyarország is megfelel.

 

Sri Lanka: Augusztus 1-től fogadja a látogatókat Sri Lanka.  Az országba való belépéshez vízumra van szükség, a látogatónak minimum 5 éjszakát kell Sri Lankán tartózkodnia.  A látogatók, csak a hatóságok által akkreditált szálláshelyen szállhatnak meg. A belépés feltétele a 72 óránál nem régebbi negatív koronavírus teszt. A szigetre érkezéskor mindenkinek kötelező az ingyenes PCR teszt, amig 24 órát várni kell a teszt eredményére, addig kötelezően 1 éjszakát egy colomboi vagy negomboi 4 vagy 5 csillagos szállodában kell eltölteni. A belépsét követő 4-5. napon egy mobil ellenőrző egység ismét teszteli a látogatókat a bejelentett szálláshelyükön. Akinek a tesztje pozitiv annak 14-21 napig hatósági karanténba, vagy kórházba kell vonulnia Azoknak, akik 10 napnál tovább maradnak, a 10. napon újabb mobil teszteléssen kell részvegyenek.

 

Spanyolország: Sánchez kormányfő bejelentése szerint június 21-től megnyitja határait az EU tagországokkal szemben. Kivételt Portugália képez, amellyel július 1-jén ünnepi keretek között indul meg a forgalom. Július 1-től fokozatosan fogja megnyitni határait az EU-n kivüli országok felé. 

 

Szerbia: Május 25-től korlátozás nélkül léphetnek be a magyar állampolgárok Szerbiába és onnan karantén kötelezettség nélkül térhetnek vissza. 

 

Szlovákia: Visszatérés Magyarországra: Az országból hazatérő magyar állampolgár automatikusan mentesül a hatósági házi karantén kötelezettsége alól.

Belépés Szlovákiába: Belépés 48 órán belüli visszatéréssel:
Szlovákia egyelőre óvatos a teljes határnyitás kérdésében, a lezárt határok újranyitásának ütemezését a szomszédos országok járványügyi adatainak javulásához köti. A határhelyzet enyhítésére Szlovákia lehetővé tette, hogy 2020. május 27-én 00:00 órától 14 napos karantén-kötelezettség és negatív COVID-19 teszt-eredmény nélkül utazhatnak be Szlovákia területére:
- azon személyek, akik állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkeznek Magyarország területén, ha Szlovákia területére a Szlovákia és Magyarország közötti vagy a Szlovákia és Csehország közötti határátkelőkön lépnek be, amennyiben Szlovákia területén 48 órát meg nem haladóan tartózkodnak. A határidő betartását ezen személyek kötelesek igazolni a határellenőrzés során. 
- azon személyek, akik Szlovákia területén állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkeznek, ha Magyarországról, Lengyelországból, Csehországból, Ausztriából, Szlovéniából, Horvátországból, Németországból vagy Svájcból térnek vissza Szlovákiába és a Szlovákián kívüli tartózkodásuk nem haladta meg a 48 órát. A határidő betartását e személyek kötelesek igazolni a határellenőrzés során.
 

Szlovénia: Május 31-től korlátozás nélkül beutazhatnak az EU állampolgárai.

 

Jelen állás szerint korlátozott számban  indulnak újra a Lufthansa csoport járatai:

május 16 Budapest - Düsseldorf (heti 3),  

június 1 : Budapest - Frankfurt (napi 1) ,

június 5.  Bud - Zürich (júni 8 -ig heti 2, utána heti 4 járat), 

június 4 Budapest - Stuttgart (heti 3 járat). 

júni 15 Budapest - Brüsszel (heti 4 járat)

júni 16  Budapest - München (heti 3 járat).

 

2020 augusztus 31-ig kötelező az orrot és szájat takaró szájkmaszk viselete az egész repülés során a Lufthansa csoport  járatain. Mivel a Lufthansa csoport szerint a maszk viselete elegendő védelmet biztosít, nem lesznek székkihagyások az utasok között.

 

 

 

 

Július 3-tól újraindulnak a Bud - Kairo - Bud járatok egyenlőre heti egyszer szombaton az alábbi menetrenddel: 

Július: 03., 10., 17., 21, 24., 28., 31.

Budapest - Kairo 15.40 -18.50

Kairo - Budapest 11.35 -14.55 

 

Érdeklődés esetén további információ a helyekről a jegyirodában. A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailen

 

 

 

Június 15-től újra indul a Qatar Airlines Budapestre a tervek szerint júniusban heti három járattal (hétfő, szerda, péntek) fogközlekedni, a járatszám júliustól egy vasárnapi géppel négyre nő, augusztustól pedig újraindul az ötödik, szombati járat is.  Az inditási dátum változhat. A Doha-Bécs járatok indulása a jelen állás szerint június eleje.

 

Júniusi járatok újraindulása Dohából

Bangkok: 2020. június 1-től (napi járat)

Brisbane: 2020. május 20-tól (kedd, csütörtök, szombat)

Szingapúr: 2020. június 2-től (kedd, csütörtök, szombat)

Dar Es Salaam: 2020. június 16-tól (kedd, csütörtök, szombat)

 

Elővásárlási akció Budapestről

város

ár Ft adókkal együtt

 Delhi   145900 Ft-tól
 Szöul   156900 Ft-tól
 Johannesburg   166900 Ft-tól
 Bangkok   172900 Ft-tól
 Chiang Mai   172900 Ft-tól
 Langkawi   174900 Ft-tól
 Penang   174900 Ft-tól
 Phuket   176900 Ft-tól
 Krabi   176900 Ft-tól
 Hong Kong   176900 Ft-tól
 Nairobi   176900 Ft-tól
 Canton   182900 Ft-tól
 Bangalore   183900 Ft-tól
 Hanoi   190900 Ft-tól
 Singapore   192900 Ft-tól
 Siem Riep   203900 Ft-tól
 Jakarta   205900 Ft-tól
 Zanzibár   216900 Ft-tól
 Maldiv   227900 Ft-tól
 Colombo
  230900 Ft-tól
 Seychelles   248900 Ft-tól
 Kathmandu   271900 Ft-tól
 Manila   275900 Ft-tól
 Cebu   277900 Ft-tól

 

Hétvégi indulásnál (péntek, szombat) kb 6000 Ft felár van.

 

Feltételek:

 

Akció érvényessége: 2020 augusztus 31-ig.

Utazás:  Utazni ahogy a járatok indulnak.

Jegy érvényessége: elővásárlás: minimum 7 nappal indulás előtt meg kell venni, minimum kittartózkodás: min 7 nap,   max 2 hónap tartózkodás lehetséges.. A jegyet a foglalás napján meg kell vásárolni

Egyéb feltétel: a jegy kiadását követően nem  visszatéríthető, nem módosítható.  A taxok napi árfolyamon kerülnek kikalkulásra, igy a feltűntetett árak, ennek függvényében változhatnak! Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre adott járaton.

 Storno biztosítás köthető.

 

 

A további feltételekről tájékozódjék irodánkban,  a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailen

 

 

 

Július 20-tól Budapest - Szöul -Budapest közvetlen járat :

 

Ára: 197000 Ft-tól taxokkal együtt

 

 Feltételek:

 

Akció érvényessége:  visszavonásig .

Utazás:  2020 július 20-tól  .

Jegy érvényessége: min 6 nap tartozás vagy hétvége,     max 1 hónap tartózkodás lehetséges

Egyéb feltétel: a jegy kiadását követően nem  visszatéríthető, nem módosítható.  A taxok napi árfolyamon kerülnek kikalkulásra, igy a feltűntetett árak, ennek függvényében változhatnak!

Storno biztositás köthető.

 

Érdeklődés esetén további információ a helyekről személyesn a jegyirodában, vagy a budapesti  429-10-50 telefonon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailen

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Colonade-Atlasz Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 06/1/460-1500
Fax 1: 06/1/460-1515
Fax 2: 06/1/460-1516

 

Nemzetközi ingyenes SEGÉLYHÍVÓ szám:
+800-1254-1354

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS