KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

FEBR
29

 2024. február 14-től a bali kormányzat turistaadót vezetett be, személyenként 150.000 rúpia (kb. 9 EUR /3500 HUF) összegben, mely adót minden a szigetre látogató külföldi turistának be kell fizetnie, függetlenül attól, hogy külföldről, vagy Indonézia egy másik szigetéről érkezik Balira.

Az egyszeri összegű turistaadó elektronikus úton kerül beszedésre, és a ’Love Bali’ hivatalos kormányzati honlapon keresztül fizethető be előzetesen. (https://lovebali.baliprov.go.id/)  A befizetést követően emailben egy QR kódot kap a befizető, mely 60 napig érvényes, mely idő alatt a QR kód birtokosa többször beléphet Balira, amennyiben belföldről érkezik a szigetre.

A reptéren, illetve a bali kikötőkben szintén lehetőség van a készpénzmentes fizetésre. A tájékoztatás alapján készpénzes fizetés jelenleg kizárólag a Ngurah rai repülőtér nemzetközi terminálján elérhető, indonéz rúpiában.

 

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!