KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

FONTOS COVID19 info: 

Amennyiben az adott országot a kiutazás napja előtt a Külügyminisztérium az utazásra nem javasolt I. kategóriába (jelenleg piros) sorolja, akkor a betegség baleset poggyászbiztositások nem nyújtanak fedezetet. Amennyiben az átsorolás az utazás alatt történik, a fedezet fennáll.  Tekintettel a 2020. szeptember 1-től érvényes utazási korlátozásokra, és arra, hogy a KKM minden országot ebbe a kategóriába sorolt, az a különleges helyzet állt elő, hogy a biztosítások automatikusan érvényüket veszítik, kivéve, ha a biztosító társaság másként nem rendelkezik. Az irodánkban megkötött biztosítások az Európai Unió térségére  minden esetben érvényesek, mig az EU-n kívüli területre egyedi elbirálást intézünk.

 

AEGON Compass Utasbiztosítások

 Ár és szolgáltatási táblázat

COVID19 záradék külön díj megfizetése ellenében létrehoztunk egy választható Covid-19 kiegészítő biztosítási csomagot az alábbi kockázatokra:

 Járványügyi vészhelyzet miatt beálló, azonnali hazautazással kapcsolatos költségek 150.000 Ft/biztosított összeggel
 Karantén-intézkedések miatti többletköltség megtérítése 150.000 Ft/biztosított összeggel
 Utazásképtelenségre vonatkozó fedezet (még az indulást megelőzően Covid megbetegedés, vagy hatósági karanténba kerülés miatt) 150.000 Ft/biztosított összeggel

 

Az utasbiztosítási káreseményeket az Assistance szolgáltató belföldről és külföldről egyaránt 0-24 órában hívható segélyvonalán kell bejelenteni: Ha a szolgáltatás igénybevétele – a Biztosítottnak felróható okból – nem az Assistance szolgáltató szervezésével, vagy előzetes jóváhagyásával történt, akkor a Biztosító nem kötelezhető Biztosítottanként és káreseményenként 50 000 Ft-nál magasabb összeg kifizetésére. A biztosítási eseményeket az Assistance szolgáltató lenti  telefonszámán haladéktalanul, de legkésőbb – lehetőség szerint – az eseményt követő 24 órán belül kell bejelenteni.
A poggyászlopás-, és rabláskárokat az eseményt követően 24 órán belül a helyi rendőrségen is be kell jeleneteni. A szervezési szolgáltatásokat az Assistance szolgáltató a bejelentést követően haladéktalanul megkezdi. A Biztosító az Assistance szolgáltató által szervezett, vagy vele előzetesen egyeztetett orvosi, kórházi költségeket közvetlenül az orvosnak, egészségügyi intézménynek fizeti meg, feltéve hogy azok a számlát közvetlenül a Biztosítónak nyújtják be. A kárkifizetéseket a Biztosító a szükséges iratok beérkezését követően 30 napon belül teljesíti. A biztosítási szerződéssel kapcsolatos igények a káresemény napjától számított 1 év elteltével elévülnek.

Káresemény esetén a segélyhívó telefonszámot haladéktalanul fel kell hívni:   Éjjel nappal hívható assitance  telefon:.36-1-477-47-00 a biztositó ügyeleti telefonja: 36-1-465 3646                                     

Hazaérkezést követően haladéktalanul jelentkezni kell az  Aegon biztositó budapesti kirendeltségén a kárigény benyújtása érdekében.                                                                                                                                                                  Telefon: +36-1/477-4800,  Fax: +36-1/476-5705                                                                                                           E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.                                                                                                          Levelezési cím: Aegon Magyarország Biztosító Zrt., Orsz. Kárrendezési Központ, 9701 Szombathely Pf. 63.

 

 

 

 

 

Megosztom a FaceBook-on!

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Aegon Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 24 órás: 06/1/477-4700
Telefon: Biztositó ügyelet 06/1/465-3546

 

COVID kiegészités online nem lehetséges, ehhez kontaktálja irodánkat emailen vagy telefonon: booking.ticket@hunair.hu, 3630 6826698

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS