KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

 

Dohán túli pontok, dohai átszállással

 

 Ha a táblázatban nem találja a kívánt célpontot, kontaktálja irodánkat!

 

Elővásárlási akció Budapestről

város

ár Ft adókkal együtt

Saigon  189900 Ft-tól
Durban  206900 Ft-tól
Capetown  216900 Ft-tól
Denpasar  232900 Ft-tól
Seychelles  248900 Ft-tól
Manila  261900 Ft-tól

 

Hétvégi indulásnál (péntek, szombat) kb 6000 Ft felár van.

 

Feltételek:

 

Akció érvényessége: 2020 június 12--ig. 

Utazás:  Utazni 2020 augusztus 23 után lehet.

Jegy érvényessége: min 10  nap,   max 12 hónap tartózkodás lehetséges.120 nap elővásárlást igényel. A jegyet a foglalás napján meg kell vásárolni

Egyéb feltétel: a jegy kiadását követően nem  visszatéríthető, nem módosítható.  A taxok napi árfolyamon kerülnek kikalkulásra, igy a feltűntetett árak, ennek függvényében változhatnak! Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre adott járaton.

 Storno biztosítás köthető.

 

 

További információért forduljon irodánkhoz személyesen,  a 4291050 telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email cimen.

 

 

Az első Budapest - Amszterdam járat május 2-tól újra közlekedik. Ugyanakkor egyenlőre napi 1 járat lesz.  Párizst amszterdami átszállással május 28-től, közvetlen járattal június 3-tól lehet elérni.  Mindkét légitársaság esetében a maszk viselése a fedélzeten kötelező. A  belföldi és európai járatokon felfüggesztették a fedélzeti ellátást.  A hosszútávú járatokon  csökkentették az étkezések alkalmát, és törekednek a zárt, egyesével csomagolt élelmiszerek használatára.  Nem lesznek  főétkezések,  fedélzeti vámmentes értékesítés és fedélzeti sajtó termékek.

 
 

 

A fokozatos járatnyitás keretében a  Budapest- Athén járatot a tervek szerint 2020. július 04-től indítja újra az Aegean görög légitársaság az alábbi menetrenddel:

A nyári menetrendben egyelőre hetente két járattal terveznek:
kedden                              
A3 878  ATHBUD  13.05-14.05               
A3 879  BUDATH  15.50-17.45      
         

és szombaton
A3 876  ATHBUD   09.05-10.05
A3 877  BUDATH   10.50-13.45

Mindkét járatnaphoz biztosított a csatlakozás az utasok által leginkább kedvelt görög szigetekre, pl. Rodosz, Kréta, Korfu, Szantorini, Mikonosz, Milosz, Zakinthosz, Karpathosz

 

Érdeklődés esetén további információ a helyekről a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailen.

 

 

 A 2020. évi nyári szezonra törölte Budapest - Philadelphia közvetlen járatát az American Airlines. 

 

 

A 2020 nyári szezonra törölte  közveten járatát az Air Canada Budapest - Toronto között. Ha a franfurti és muncheni lufthansa járatok újra járatok, átszállással lehet majd Torontoba eljutni Air Canadával. 

 

 A lengyel kormány a június 8-tól  a belföldi járatok indítása mellett döntött. A nemzetközi járatok tilalmát június 14-ig meghosszabbították. .

A további feltételekről tájékozódjék a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailen

 

 Június 19-én indul az első London Heathrow - Budapest járat.

 

2020 június 1-ig törölték az összes Budapest - Moszkva járatot.

 

2020 május 28-ig minden nemzetközi járatát felfüggesztette a Turkish Airlines. A légitársaság júniustól tervezi nemzetközi járatai fokozatos újraindítását,  egyenlőre 19 országba, majd szeptember végéig jut el 99 országig.  (a járvány előtt 126 országba közlekedett). Az első Budapest -Istambul járat jelenleg június 1-én  szerepel a rendszerben, de a tényleges inditási dátumot még vizsgálják, várhatóan júliusra térnek vissza a járatok.

 

A fapados légitársaságok utazási feltételei több ponton eltérnek a hagyományos légitársaságok feltételeitől. Ezért amennyiben fapados szolgáltatást kiván igénybevenni, kérjük figyelmesen tájékozódjon az utazási feltételekről!

jelenleg felfüggesztette járatait több fapados légitársaság, foglalás előtt kérjük tájékozódjon erről!

 

EasyJet  - Június közepétől a brit és francia járatokkal újranyit.

 

Amszterdam (2020 júli 2), Basel (Mulhause-Freiburg 2020 júli 2),  Berlin (Schönefeld 2020 júli 1),  Genf, London (Gatwick 2020.júli 1), London Southend (2020 okt 26), Lyon (2020 júli 1-től), Manchester (2020 júli 1), Párizs (Charles de Gaulle 2020 július 1-től),   

 

Repülőjegybiztosítás (STORNO) köthető

 

Feltételek:

A foglalással egyidőben kell fizetni hitelkártyával, vagy irodánkban készpénzben. A fizetés után a repülőjegy nem visszatérithető. Az utazás dátuma dij ellenében változtatható, de amennyiben az új foglalás ára magasabb, a különbözetet ki kell fizetni. Amennyiben az új foglalás ára alacsonyabb, a különbözet nem visszatérithető és a módosítási díjba nem beszámítható. .

  

További felvilágositás az adott légitársaság ajánlatáról és foglalás irodánkban,
telefon: 429-1050, 51, emailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy személyesen: 1052 Bp Kristóf tér 7-8.

 

 

Wizzair   - járatainak nagyrésze törölve,

 

a kékkel jelöltek májusban elindulnak

 

 Alghero, Alicante,  Barcelona (jőnius7-ig felfüggesztve), Bari, Bázel,  Berlin Schönefeld, Birmingham, Bologna,  Brüsszel (Charleroi),  Brüsszel Zaventem (2020 jun)  Catania (Fontanarossa),  Doncaster/Sheffield,  Dortmund,  Dubai (Dubai Word Center) Edinburgh,  Eilat/Ovda,  Eindhoven, Faro, Frankfurt, Glasgow,  Göteborg, Hanover,  Kazan, Kijev (Zsulanyi),  Kutaisi,   Larnaca, Lisszabon, London (Luton), London Gatwick, Malaga,  Madrid (június 7-ig felfüggesztve),  Malmő,   Málta,  Marosvásárhely, Miláno, Moszkva (Vnukovo), Napoly, Nizza, Odessza,  Oslo, Podgirica, Porto, Pristina, Róma, Santander (2020 juni 2). Stockholm (Skavska),  Szarajevo, Szentpétervár, Szkopje, Szófia,  Tel Aviv, Tenerife,  Thesszaloniki,  Tirana, Varsó. 

 

Repülőjegybiztosítás (STORNO) köthető

 

10 fő felett csoportnak minősül, egyedi, csoportos repülőjegy árat kell kérni. 14 év alatti gyermek egyedül nem utazhat!

 

Feltételek:

A foglalással egyidőben kell fizetni hitelkártyával, vagy irodánkban készpénzben. A fizetés után a repülőegy nem visszatérithető. Az utazás dátuma dij ellenében változtatható, de amennyiben az új foglalás ára magasabb, a különbözetet ki kell fizetni. Amennyiben az új foglalás ára alacsonyabb, a különbözet nem visszatérithető és a módosítási díjba nem beszámítható.  14. év alatti kiséret nélküli gyermek nem utaztatható. További feltételekről kérdezze munkatársainkat!

 

További felvilágositás az adott légitársaság ajánlatáról és foglalás irodánkban,
telefon: 429-1050, 51, emailben:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy személyesen: 1052 Bp Kristóf tér 7-8.

 

  

 JET2 - újraindul  2020 június 18-tól

 

Budapest - Manchester jún 18-tól, Birmingham jún 19-tól,  Leeds Bradford jún 19-től,  Edinburgh (szept 18-tól), East Midlands (Nottingham) (szept 18-tól), ,  New Castle (nov20-tól), Glasgow (dec 6-tól)

 

Repülőjegybiztosítás (STORNO) köthető

 

Feltételek:

A foglalással egyidőben kell fizetni hitelkártyával, vagy irodánkban készpénzben. A fizetés után a repülőjegy nem visszatérithető. Az utazás dátuma dij ellenében változtatható, de amennyiben az új foglalás ára magasabb, a különbözetet ki kell fizetni. Amennyiben az új foglalás ára alacsonyabb, a különbözet nem visszatérithető és a módosítási díjba nem beszámítható..

 

További felvilágositás az adott légitársaság ajánlatáról és foglalás irodánkban,
telefon: 429-1050, 51, emailben:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy személyesen: 1052 Bp Kristóf tér 7-8.

 

  

Ryanair: felfüggesztette járatait

 

a London (Stansted) kivétellel 2020 május 28-ig.

 

Az újraindulás június végétől fokozatosan tervezik. 

 

Amman (aug), Athén (jún 29)Barcelona (jún 27), Bari (júl), Berlin (Schönefeld jún 27), Billund (aug), Bordeaux (aug), Brisztol (júl), Brüsszel (Charleroi) jún 27, Cagliari (júl), Catania (júl), Chania (aug),  Cork (júl),  Dublin (júl), East Middland (júl),  Edingburgh (jún 24), Eilat Ramon (okt),  Gran Canaria (okt),  Göteborg Lanvetter (júl), Kharkiv (júl), Koppenhága (jún 27), Korfu (júl),  Lapeeranta (aug), Lisszabon (júl), London (Stansted), Luxemburg (aug),  Lvov (júl), Madrid (jún 24)Malaga (jún 27), Málta (júl),  Manchester (jún 26), Marseilles (júl),  Miláno (Bergamo) jún27,  Mykonos (aug), Nápoly (júl), Nürnberg (okt),  Odessza (júl),  Palermo (aug), Palma de Mallorca (júl),  Paphos (júl), Párizs (Beauvais) aug,  Pisa (júl), Porto (júl),  Poznan (aug),  Prága (aug), Rimini (aug),  Róma (Ciampino) jún24,  Sevilla (júl),  Stuttgart (júl),  Tampere (aug),  Tel Aviv (jún24), Thessaloniki (júl), Toulouse (júl), Valencia (aug),  Velence (Treviso aug), Zadar (aug)

 

Feltételek:

A foglalással egyidőben kell fizetni hitelkártyával, vagy irodánkban készpénzben. A fizetés után a repülőjegy nem visszatérithető. Az utazás dátuma dij ellenében változtatható, de amennyiben az új foglalás ára magasabb, a különbözetet ki kell fizetni. Amennyiben az új foglalás ára alacsonyabb, a különbözet nem visszatérithető.  16 év alatti gyermek egyedül nem utazhat.

 Repülőjegy (Storno) biztositás köthető

 

További felvilágositás az adott légitársaság ajánlatáról és foglalás irodánkban,
telefon: 429-1050, 51, emailben:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy személyesen: 1052 Bp Kristóf tér 7-8.

 

 

TRANSAVIA:  - felfüggesztette járatait határozatlan időre

 

Rotterdam,  Párizs (Orly), Nantes

 

Feltételek:

A foglalással egyidőben kell fizetni hitelkártyával, vagy irodánkban készpénzben. A fizetés után a repülőjegy nem visszatérithető. Az utazás dátuma dij ellenében változtatható, de amennyiben az új foglalás ára magasabb, a különbözetet ki kell fizetni. Amennyiben az új foglalás ára alacsonyabb, a különbözet nem visszatérithet? és a módosítási díjba nem beszámítható.

Repülőjegy (Storno) biztosítás köthető.

 

.További felvilágositás az adott légitársaság ajánlatáról és foglalás irodánkban,
telefon: 429-1050, 51, emailben:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy személyesen: 1052 Bp Kristóf tér 7-8.

.  

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Colonade-Atlasz Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 06/1/460-1500
Fax 1: 06/1/460-1515
Fax 2: 06/1/460-1516

 

Nemzetközi ingyenes SEGÉLYHÍVÓ szám:
+800-1254-1354

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS