KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

SZEP
15

Október 3-tól a legkedvezőbb és akciós árakon megszűnik a foglalással egyidőben történő székfoglalás az Emirates légitársaságon. A székeket útvonaltól függően díj ellenében  lehet előre foglalni, de  a 48 órás online check in keretében továbbra is ingyenes marad.

 

 
SZEP
15

Vonatjeggyel kombinált repülőjegyet ajnl a Brussels Airline Budapestről Antwerpenbe, Rotterdamba, Hágába és Amszterdamba. A teljes útvonalat egy repülőjegyben lehet kiadni, késés esetén dijmentes az átfoglalás. A jegyek irodánkban elérhetők.  

 
AUG
15

2016. szeptember 15-től az Air Algerie (AH) közvetlen járatot indít Budapest- Algír-Budapest útvonalon heti 2 alkalommal, csütörtökön és vasárnap.

 
ÁPR
05

Részlegesen megindult a forgalom a Zaventem repülőtéren. A Budapesti járatok ismét ide üzemelnek és innen indulnak. Járattörlések még várhatók. A reptér az alábbiakat jevesolja:

- min 3 órával indulás előtt ki kell érni a fokozott biztonsági ellenőrzés miatt

- aki teheti online-chekkoljon és vigye kinyomtatva a beszállókártyáját

- aki teheti kézipoggyásszel utazzon.

A repülőtérre Zaventem pályaudvarról shuttle busz szolgáltatás indult. A repülőteret autóval (P2 parkoló), taxival, és vonattal lehet  Brüsszelből elérni.

 

 
FEBR
25
2016. március 1-jén indul az első  Dubait Auckland-del összekötő közvetlen járatt. Igy lehetővé válik, hogy 1 dubai átszállással el lehessen jutni  Új-Zélandra.  Az útvonalon egy Boeing 777-22LR-t üzemel, igy alig 16 óra alatt fogja megtenni az Emirátusok–Új-Zéland távolságot, és 17 óra 15 perc lesz a visszaút menetideje.
 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!